RIO BIO SKUTSKÄR  
Gävlevägen 24,  814 31 Skutskär       /        Tfn : 026-701 55, Mobil : 070 - 227 19 52,  kl. 8-14
E-post: info@fh-skutskar.se         
Vill du ha filminfo?                                   
Åldersgränser och censur                   
 


Välkommen till Rio Bio!

I vår biograf ser du flera av de mest populära filmerna. Vår kassa öppnar alltid 45 minuter före varje föreställning.
Betala gör du med swish eller kontant. Vi tar inte kort.
Följ oss gärna på www.facebook.com/fhskutskar  eller vårt konto riobioskutskar på instagram och snapchat.
Twitter Fhskutskariobio
För att klicka på länken, håll in Ctrl + Klicka på musen
 

KOMMANDE FILMER

Reservation för eventuella förändringar


Söndag den 22 Juli kl 14:00

Genre - Familjefilm,Barnfilm
Distributör - UIP/Sony

SOMMAR BIO

Älvkarleby kommun
ger reducerat pris för skolungdom

 

Hotel Transylvanien 3: En Monstersemester (Sv. tal)

I HOTEL TRANSYLVANIEN 3 får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning - en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

Regi - Genndy Tartakovsky

Längd:
Åldersgräns: Ej granskad
Biljettpris: 70 kr
Skolungdom: 50 kr

Älvkarleby kommun
ger reducerat pris för skolungdom


Söndag den 22 Juli kl 19:00
Onsdag den 25 Juli kl 19:00

Genre: Musikal, Dans, Musik.
Distributör - UIP / Universal

SOMMAR BIO

Älvkarleby kommun
ger reducerat pris för skolungdom

Mamma Mia! Here We Go Again

 Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt. Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

I rollerna:
Meryl Streep, Christine Baranski, Lily James, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Andy Garcia, Dominic Cooper, Cher

Regi - Ol Parker

Längd:
Åldersgräns: Ej granskad
Biljettpris: 100 kr
Skolungdom: 80 kr

Älvkarleby kommun
ger reducerat pris för skolungdom


Söndag den 5 August kl 19:00
Onsdag den 8 August kl 19:00

Genre - Action, Thriller,Äventyr
Distributör - UIP/Paramount

 

 

 

 

Mission: Impossible: Fallout

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. I MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT kämpar Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) tillsammans med några bekanta allierade (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag. Henry Cavill, Angela Bassett och Vanessa Kirby är också med i den dynamiska rollistan och filmskaparen Christopher McQuarrie återvänder till rodret.

I rollerna:
Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Henry Cavill, Angela Bassett, Vanessa Kirby
Regi - Christopher McQuarrie

Längd:
Åldersgräns: Ej granskad
Biljettpris: 100 kr
 


Söndag den 2 Sept. kl 14:00
Söndag den 9 Sept. kl 14:00

Genre - Animerad film,
Animerad familjefilm,
Äventyr

Distributör - Walt Disney

 

Superhjältarna 2 (Sv. Tal)

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett "normalt" familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

Regi - Brad Bird

Längd: 1 tim 57 min
Åldersgräns: från 7år
Biljettpris: 70 kr


Söndag den 2 Sept. kl 19:00
Onsdag den 5 Sept. kl 19:00

Genre - Thriller

Distributör -
Noble Entertainment

 

Gräns

Handlingen i Gräns kretsar kring tullpolisen Tina, som har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon försöker dölja något. Ryktet om hennes skicklighet sprider sig inom poliskåren och hon anlitas för att hitta bevis mot en liga med omfattande kriminell verksamhet. Men när den mystiske Vore kliver av färjan så tvekar hon för första gången på sina känslor. Tina anar att Vore döljer något, men kan inte sätta fingret på vad. De attraheras av varandra, men när hon lär känna honom inser hon samtidigt att hela hennes liv är baserat på en enda stor lögn. Precis som Vore så hör Tina inte hemma i den här världen. Nu måste hon välja: fortsätta med sin livslögn eller omfamna den skrämmande sanningen om vem hon egentligen är.

I rollerna: Eva Melander (från Gävle) , Eero Milonoff Regi - Ali Abbassi

Speltid - 108 min

Längd: 1 tim 48 min
Åldersgräns: Ej granskad
Biljettpris: 100 kr


Söndag den 9 Sept. kl 19:00

Onsdag den 12 Sept. kl 19:00

Genre – Komedi

Distributör - Fox/Nordisk

 

 

 

Book Club

Diane (Diane Keaton) är nybliven änka efter 40 års äktenskap. Vivian (Jane Fonda) njuter av män utan att ha några tankar på vidare relation. Sharon (Candice Bergen) försöker fortfarande komma över en skilsmässa sedan ett årtionde. Carols (Mary Steenburgen) äktenskap går på tomgång efter 35 år. Denna hysteriska film handlar om fyra kvinnor i en livslång vänskap vars liv vänds upp och ner när deras bokklubb bestämmer sig för att läsa "Femtio nyanserna av grått". Från att upptäcka ny romantik till att återuppliva gamla flammor, inspirerar de varandra för att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa kapitlet.

I rollerna: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson, Alicia Silverstone, Craig T. Nelson, Richard Dreyfuss

Regi - Bill Holderman

Längd: 1 tim 44 min
Åldersgräns: Ej granskad
Biljettpris: 100 kr


Söndag den 16 Sept. kl 19:00

Onsdag den 19 Sept. kl 19:00

Genre - Drama

Distributör - Fox/Nordisk

 

 

 

 

Unga Astrid

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

I rollerna: Alba August, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Trine Dyrholm, Björn Gustafsson Regi - Pernille Fischer Christensen

Längd: 2 tim 3 min
Åldersgräns: från 7 år.
Biljettpris: 100 kr


 

Välkomna Önskar Rio Bio - Folkets Hus Skutskär !