RIO BIO SKUTSKÄR  
Gävlevägen 24,  814 31 Skutskär       /        Tfn : 026-701 55, Mobil : 070 - 227 19 52,  kl. 8-14
E-post: info@fh-skutskar.se         
Vill du ha filminfo?                                   
Åldersgränser och censur                   
 


Välkommen till Rio Bio!

I vår biograf ser du flera av de mest populära filmerna. Vår kassa öppnar alltid 45 minuter före varje föreställning.
Betala gör du med swish eller kontant. Vi tar inte kort.
Följ oss gärna på www.facebook.com/fhskutskar  eller vårt konto riobioskustkar på instagram och snapchat.
För att klicka på länken, håll in Ctrl + Klicka på musen
 

KOMMANDE FILMER

Reservation för eventuella förändringar


Söndag den 15 Oktober kl: 19:00

Onsdag den 18 Oktober kl: 19:00

Genre: Komedi,Drama,Romantik

 

 

Home Again - Kärleken Flyttar In

Alice Kinney (Reese Witherspoon) är nyseparerad och beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga inspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.

Skådespelare: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolf, Candice Bergen.

Regi: Hallie Meyes-ShyerLängd: 1tim 36 min
Åldersgräns: Barntillåten

Biljettpris: 80 kr
 


Söndag den 22 Oktober kl: 19:00

Onsdag den 25 Oktober kl: 19:00

Genre: Komedi,Drama

Svenskt text.

 

 

Vilken Jävla Cirkus

Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst på marken, svimmar av och vaknar upp på det mest udda ställe - i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En Kock som inte kan laga mat, en clown som är mer arg än glad och ... vackra, mystiska Anna. Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?

Skådespelare: Gustav Lindh, Molly Nutley, Tomas Von Brömsen, Aliette Opheim, Reuben Sallmander.

Regi: Helena BergströmLängd:2 tim 5 min
Åldersgräns: Från 11 år

Biljettpris:100 kr
 


Söndag den 29 Oktober kl 14:00

Genre: Animerat, Äventyr, Komedi.

Svenskt tal

 

HÖSTLOVS FILM: My Little Pony: The Movie (Matiné)

Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

Älvkarleby Kommun Sponsrar SkolungdomLängd: 1 tim 39 min
Åldersgräns: Från 7 år

Biljettpris: 70 kr

Skolungdom: 50 kr


Söndag den 29 Oktober kl 19:00

Genre: Drama

 

 

 

HÖSTLOVS FILM: Krig

När 11-årige Malte flyttar till ett nytt område med sin mamma, landar han mitt i en konflikt mellan två gäng. Med sitte för strategi ser Malte en möjlighet att få fotfäste bland barnen. Men hans metoder ger också bränsle på elden, allt eskalerar och kriget är ett faktum.

Skådespelare: Loke Hellberg, Malin Levanon Originalspråk:

Svenska Regi: Goran Kapetanovic

Älvkarleby Kommun Sponsrar SkolungdomLängd: 1 tim 24 min.
Åldersgräns: Från 11 år

Biljettpris: 80 kr

Skolungdom: 60 kr


Onsdag den 1 November kl 19:00

Genre: Action, Äventyr, Fantasy

 

 

HÖSTLOVS FILM: Thor : Ragnarök

I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fänglad på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök - förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela.Men innan dess måste han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers - Hulken. Filmen har inte granskats och är tillsvidare tillåten från 15 år. Åldersgränsen kan ändras.

Skådespelare: Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba, Jeff Goldblum och Tessa Thompson.

Regi: Taika Waitit

Älvkarleby Kommun Sponsrar SkolungdomLängd:
Åldersgräns: Från 15 år

Biljettpris:

Skolungdom:


Torsdag den 2 November kl: 14:00
Söndag den 5 November kl: 14:00

Genre: Animerad, Barn.

Svenskt tal.

 

 

HÖSTLOVS FILM: Den Stora Nötkuppen 2 (Matiné)

Charlie och hans vänner lever ett liv i lyx, hänger i nötbutikens källare där det finns överflöd av mat och livet är allmänt härligt. Men när deras älskade butik råkar ut för en olycka, så tvingas alla djuren att återvända till parken för att leta rätt på sin egen mat. Iparken möts de av en otäck syn, en stor byggarbetsplats, den onskefulle borgmästaren håller på att röja ner alla träden och bygga en nöjespark. Charlie måste samla ihop alla sina vänner för att skrämma iväg borgmästaren och framförallt ta tillbaka deras park.

Älvkarleby Kommun Sponsrar SkolungdomLängd: 1 tim 31 min
Åldersgräns: Ej granskad

Biljettpris: 70 kr

Skolungdom: 50 kr


Söndag den 5 November kl 19:00

Onsdag den 8 November kl: 19:00

Genre: Action, Komedi; Äventyr.

 

 

Bad Moms 2

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, kiki och Carla gör upp mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.

Skådespelare: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Jay Hernandez, Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines, Justin Hartley. Regi: Jon Lucas, Scott MooreLängd:
Åldersgräns: Ej granskad

Biljettpris:


Söndag den 12 November kl 14:00
Söndag den 19 November kl 14:00

Genre: Animerad, Komedi

 

 

Paddington 2 (Matiné)

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdaghittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta enrad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.

 Längd:
Åldersgräns: Ej granskad

Biljettpris:


Söndag den 12 November kl 19:00

Onsdag den 15 November kl 19:00

Genre: Komedi

 

 

All Inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra ide´ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När chaterplanet lyfter finns bara den olycklige Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt ha Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.

Skådespelare: Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes, Goran Bogdan Regi: Karin FahlénLängd: 1 tim 33 min
Åldersgräns: Barntillåten

Biljettpris: 80 kr

 


Välkomna Önskar Rio Bio - Folkets Hus Skutskär !